Minilex - Lakipuhelin

Edullinen lakipuhelin auttaa joka päivä klo 7 - 23

» Lakipuhelin neuvoo - Soita 0600 12 450 »

Jos sinulla on lakiongelmia ja tarvitset lakimiehen neuvoja nopeasti ja edullisesti, meidän auttava lakipuhelin neuvoo sinua arkisin 7-23 ja viikonloppuisin 9-23. Meiltä voit kysyä neuvoa elämän kaikissa lakiasioissa.

Palveleva lakipuhelin neuvonta auttaa sinua hahmottamaan oman lakiongelmasi keskeiset seikat, jotta saat paremmat mahdollisuudet arvioida uhkia ja mahdollisuuksia lakiasiasi ratkaisemiseksi.

Lakipuhelimen lakimiehet selittävä sinulle asiaasi koskevaa lainsäädäntöä, oikeuskirjallisuutta, sekä korkeimpien oikeukisen ennakkotapauksia. Koulutetut ja kokeneet juristit kommentoivat myös sopimuksia, sekä tarjoavat perinteisiä lakimiespalveluja. 

Lakipuhelin keskustelu

Soittaessasi lakipuhelimeen 0600 12 450 keskustelun kulku etenee seuraavasti: 

  • lakimies kuuntelee asiasi
  • lakimies esittää sinulle tarkentavia kysymyksiä
  • lakimies kertoo parhaan ratkaisuun perustellen sen asiaa koskevilla oikeusnormeilla, oikeustapauksilla tai muilla oikeuslähteillä.
  • lakimies arvioi tilanteesi ja ehdottaa tarvittaessa mahdollista jatkoapua esimerkiksi lakimiehen palkkaamista tai lakimiehen laatimaan asiakirjaa tai muuta konsultointia.

Halutessasi voit esiintyä lakipuhelussa nimettömästi.

Lakipuhelin hinta - lakia maksutta ja minihintaan

Lakipuhelimeen soittaminen maksaa murto-osan asianajajan tai juristin normaalistai tuntihinnasta. Yleensä asianajopalvelut maksavat tunnilta noin. 200-300euroa, kun taas Minilexin lakipuhelimen minuuttihinta on vain 2,95euroa + ppm. Puhelun kestäess keskimäärin noin. 6-8 minuuttia, maksaa lakipuhelimeen soittaminen useimmille noin 15-25 euroa. Soittamalla ja maksamalla kokeneesta lakimiespalvelusta pienen summan saatat säästää satoja tai tuhansia euroja rajaa, säästät aikaa, ja saat lakiongelmasi hallintaan.

Mikäli olet hyvin vähävarainen niin voit kokeilla onneasi lähettämällä lakikysymyksesi meidän Kysy lakimieheltä ilmaiseksi - palveluun. Saatat saada lakineuvoja maksutta, mutta yleensä vastauksen saaminen kestää melko pitkään, emmekä voi antaa vastaustakuuta. Puhelimessa asioidessa lakiasiasi voidaan käydä huomattavasti tarkemmin läpi, jolloin usein ilmenee uusia seikkoja, jotka monesti muuttavat koko asian toiseksi. 

- Lakipuhelin neuvoo aamusta iltaan joka päivä -


Pyydä tarjous lakipalvelusta

 

Jätä sitomaton tarjouspyyntö lakimiehen palkkaamiseksi
Lakimiehet käsittelevät tietojasi luottamuksellisesti, eikä niitä tallenneta
Minilex.fi-palveluun.


 


 

Selaa lakitietoa