Minilex - Lakipuhelin

Edullinen lakipuhelin auttaa joka päivä

» Lakipuhelin neuvoo - Soita 0600 12 450 »

Jos sinulla on lakiongelmia ja tarvitset lakimiehen neuvoja nopeasti ja edullisesti, meidän auttava lakipuhelin neuvoo sinua arkisin ja viikonloppuisin. Meiltä voit kysyä neuvoa elämän kaikissa lakiasioissa.

Palveleva lakipuhelinneuvonta auttaa sinua hahmottamaan oman lakiasiasi keskeiset seikat, jotta saat paremmat mahdollisuudet arvioida uhkia ja mahdollisuuksia asiasi ratkaisemiseksi.

Lakipuhelimen lakimiehet selittävät sinulle asiaasi koskevaa lainsäädäntöä. Koulutetut ja kokeneet juristit kommentoivat myös sopimuksia, sekä tarjoavat tavanomaisia lakimiespalveluja. 

Lakipuhelinkeskustelu

Soittaessasi lakipuhelimeen 0600 12 450 keskustelun kulku etenee seuraavasti: 

  • lakimies kuuntelee asiasi
  • lakimies esittää sinulle tarkentavia kysymyksiä
  • lakimies kertoo parhaan ratkaisun perustellen sen asiaa koskevilla oikeusnormeilla, oikeustapauksilla tai muilla oikeuslähteillä.
  • lakimies arvioi tilanteesi ja ehdottaa tarvittaessa mahdollista jatkoapua esimerkiksi lakimiehen palkkaamista tai lakimiehen laatimaa asiakirjaa tai muuta konsultointia.

Halutessasi voit esiintyä lakipuhelussa nimettömästi.

Lakipuhelimen hinta

Lakipuhelimeen soittaminen maksaa murto-osan asianajajan tai juristin normaalista tuntihinnasta. Yleensä asianajopalvelut maksavat tunnilta noin 200 - 300 euroa, kun taas Minilexin lakipuhelimen minuuttihinta on vain 2,95euroa + ppm. Puhelun kestäessä keskimäärin noin 8 minuuttia, maksaa lakipuhelimeen soittaminen keskimäärin noin 24 euroa. Soittamalla ja maksamalla kokeneesta lakimiespalvelusta pienen summan saatat säästää rahaa satoja tai tuhansia euroja. Lisäksi säästät aikaa ja saat selvyyden lakiasiaasi.

Mikäli olet vähävarainen tai haluat muuten muuten kokeilla onneasi. Voit lähettää lakikysymyksesi meidän Kysy lakimieheltä ilmaiseksi - palveluun. Tällöin saatat saada lakineuvoja maksutta, mutta yleensä vastauksen saaminen kestää melko pitkään, emmekä voi antaa vastaustakuuta. Puhelimessa asioidessa lakiasiasi voidaan käydä heti läpi ja huomattavasti kattavammin, jolloin usein myös saamasi neuvot ovat paljon arvokkaampia. Kannattaa myös huomioida, että puhelinneuvonnassa usein ilmenee uusia seikkoja, jotka monesti muuttavat koko asian toiseksi. 

- Lakipuhelin neuvoo aamusta iltaan joka päivä -


Pyydä tarjous lakipalvelusta

 

Jätä sitomaton tarjouspyyntö lakimiehen palkkaamiseksi
Lakimiehet käsittelevät tietojasi luottamuksellisesti, eikä niitä tallenneta
Minilex.fi-palveluun.


 


 

Selaa lakitietoa