Täysi omistusoikeustestamentti

Minilex - Lakia minihintaan


Näin se toimii:


1. Onko sinulla lakiongelmia? Varmista asiasi lakimieheltä.

Lakipuhelin neuvoo vuosien kokemuksella - Soita 0600 12 450

Puhelun hinta vain 2,95 €/min + ppm.

2. Sopimukset, asiakirjat ja muut lakiasiat alk. vain 99 € / h *)

Juristipalvelu - Jätä tarjouspyyntö sähköpostitse info (at) minilex.com


*) Perustuntiveloitusta sovelletaan tavanomaisiin lakiasioihin lukuunottamatta kiireellisiä asioita, oikeudenkäyntejä sekä tavanomaista vaativampia toimeksiantoja.


Minilex tuo lakipalvelut kaikkien saataville. Tarjoamme ilmaisia ja hyvin edullisia lakipalveluita tavallisille suomalaisille ja pk-yrityksille. Toimimme yhteistyössä paikallisten lakimiesten kanssa. Julkaisemme lähiaikoina taas uuden, ilmaisen lakipalvelun täällä Minilex.fi:ssä.

t. Minilex-tiimi

Lakia minihintaan!>> Etsitkö vastausta lakiongelmaasi? >>


Erityyppisiä testamentteja voidaan luokitella sen mukaan, millaisen omistusoikeuden ne antavat testamentilla saatuun omaisuuteen. Täysi omistusoikeustestamentti antaa nimensä mukaisesti sen saajalle täyden oikeuden omaisuudesta määräämiseen. Näin ollen testamentin saaja saa tehdä testamentilla saatua omaisuutta koskevia oikeustoimia, esimerkiksi tehdä siitä itse testamentin tai luovuttaa sitä vastikkeellisesti tai vastikkeettomasti.

Lisäksi täysi omistusoikeus antaa oikeuden hallita ja käyttää omaisuutta, siis pitää sitä varauksetta hallussaan ja käytössään. Mikäli omaisuudelle kertyy korkoa tai tuottoa, ne ovat yksin testamentin saajan käytettävissä eikä niitä tarvitse tilittää millekään toiselle taholle.

Omaisuus kuuluu myös testamentin saajan mahdolliseen konkurssipesään. Siten se voidaan ulosmitata hänen velastaan, ellei hän ole sitovasti ja tehokkaasti luopunut vetoamasta testamenttiin.

>> Varmista asiasi lakimieheltä - Soita 0600 12 450 >>Lakia minihintaan alk. vain 99 € / h *)

Sopimukset, asiakirjat ja muut lakiasiat minihintaan.
Miksi maksaisit enemmän?

Juristipalvelu - Tee tarjouspyyntö sähköpostitse info (at) minilex.com


*) Perustuntiveloitusta sovelletaan tavanomaisiin lakiasioihin lukuunottamatta kiireellisiä asioita, oikeudenkäyntejä sekä tavanomaista vaativampia toimeksiantoja.


>> Täältä saat vastauksen lakiasiaasi - lue lisää >>